Hänga med i svängarna..

Nu har det gått några dagar sen Barollo hittades död i hagen.  Och som sagt vad ska man säga. Det värsta har väl lagt sig. Men man kan inte undgå att tänka på honom. Synd på en fin ponny. Det positiva är väl att man får se det så som att det gick fort och han hann inte känna något. *Det är väl lite så alla hästägare tänkt sig. Slippa ta något beslut den dagen dom blir gamla. Men denna ponny var ju bara 9 år. Men vem bestämmer när livet skall ta slut?

 

 

Vi är bort bjudna till Ellys kusin över påsk. Ska bli skönt att komma iväg, både att få annat i tankarna. Men även för att hela Norge lägger ner så fort det blir röda dagar. Då inklusive alla matbutiker. Ioförsig så tycker jag Sverige är lite väl glada för att ha öppet alla dagar om året spelar ingen roll vilken dag service. Vissa dagar tycker jag det ska vara stängt. Vi tar Julafton som förslag.

Så på Onsdag em efter att pappa slutat jobbet så drar vi mot Sverige för att spendera 5 dagar i Åre.

Hejja hejja, Här ska det ätas lite normal falukorv.

 

Blir mycket resande kommande tiden. Efter resan till Åre så kommer vi hem på måndag och åker igen mot Kalmar på torsdag eller fredagen. Hoppas vi orkar hänga med i svängarna.