Några har redan dragit sig ur och är inte intresserad, några är det fortfarande och några har ej lämnat svar.

Dagarna rullar på som de ska. Nuförtiden sker allt lite på rutin.

Dottern väcker mig någonstans mellan 06.00 och 07.00 Pigg som bara den och med energi på 200%. Man ska inte klaga för hon vaknar alltid *bortsett från extremt ovanliga dagar* som en solstråle. Pigg, alert och glad, skönt det är någon som är på hugget. Jag däremot har under det senaste *snart 1,5 åren* blivit morgontrött. Och det är inget jag skall skylla på henne om, men jag har bara hittat det mysig i att ligga kvar en stund i sängen..

*Skönt man får glömma det var morgon, när man fått ut fötterna från täcket.

 

Sen fortsätter dagen i 200 knyck. Och oftast något sådär på rutin.

Synd bara att allt inte alltid faller som man vill, som nu. Lite saker som får skjutas upp men men, det löser sig. Den som väntar på något gott. Och jag får glädja mig med att det i alla fall inte är någon snö.. *just nu.. Men de säger att våren är på väg. Och jag har varit med om att det snöat på skolavslutningen.. haha, positiva lilla jag..

 

Nej nu håller vi tummarna extra hårt för Gården, det andra huset med, men mest för just gården.

Några har redan dragit sig ur och är inte intresserad, några är det fortfarande och några har ej lämnat svar. Skönt va? Så hoppas på en budgivning i slutet på nästa vecka. *Hoppas vecka 10 skall bli vår vecka. Den veckan som man kan börja planera framåt igen.

Eller visst vi planerar. Och visst har det kommit lite i mellan som gör att man får skjuta på andra saker. Och visst har vi lösningar och alltid en plan B, men självklart är slutmålet detsamma.

Ibland är vägen bara lite krokigare och ibland får man ta en senväg runt ett hinder man ej kom förbi. Men allt löser sig, på ett eller annat vis. Och bara man har för vana att flyttar den ena foten framför den andra.

Så då kör vi snart på en ny dag… IMORGON!

 

 
 
KLOKA LILLA HÄST

svår allergi....

Jag har allergi, både astma och en allergi som inte blivit namngiven av någon känd eller mindre känd läkare eller forskare. Denna Allergi är därmed inte bekräftad utåtset, men jag tror många med mig lider av den. Men med olika åkommor som resultat.

Astman kan jag leva med, eller iallafall behandla MEN:......................

Allergin visar sig i: Ilska, irritation, dåligt humör, dålig sömn, utslag och ja, så får jag otroligt mycket mindre trevliga önskningar och förhoppningar som man igentligen inte borde önska. Eller hoppas på.. Men det är fullt normalt och tillhör sjukdomen i sig.

Allergin är mot: Extremt pundade människor. Som är egotrippade, allmänt själviska, framhäver sig själv som bättre och mer betydelsefull än andra människor. Dessa människor snackar gärna goja och tycker att de har rätt att göra vad de vill, hur de vill, NÄR de vill. Vare sig någon annan kommer ikläm. Dessa människor har även ett levnadssätt som utmärker sig, de beter sig ofta som om de är de enda levande varelserna, samt de är störst, bäst och inte minst vackrast. Och om det finns någon annan partikel i närheten så måste de höra dem. Dessa människor har även tendens att ha andra egna sjukdomar.

*som oftast inte är fullt bekräftade mer än av den mer funtade människan, eller partikeln. Eller what so…… etc.

Jag önskar det fanns någon medicin mot denna allergi. Som kunde dämpa mig och mina åkommor av detta, eller bara dämpa den som utlöser sjukdomen…

You Know....

Ibland känns livet som en enda väntan… Jag vet att man inte skall längta för mycket till något, eller någon. Då flyger och försvinner så mycket annan dyrbar tid.

Men snälla någon, kan du skruva fram klockan till Onsdag kväll?

 

Visningen av Gården har gått bra. *håller tummarna att visningen på huset på vindarnas Ö också hade många som kom.

Till gården. Det kom 8 familjer. *finns inget som säger att någon av dessa som kom även var intresserade när de gick. Men kan inget annat än att hoppas. *Eventuellt vet vi på Onsdag kväll. Eventuellt.. *Hallå tid, kan du springa på lite? Samt ta med lite tur, allt jag kräver är att det är en som lägger ett bud.

Sen så tillbaka till Huset på vindarnas Ö, vi vet att det fanns tre intressenter, hoppas självklart att det kom fler. Men även här, allt vi kräver är en intressent som lägger ett bud. Men även här är det en låång väntan. Misstänker att vi tidigast på Torsdag får höra något om någon lagt ett bud.

Suck denna eviga väntan här i livet…

 

Efter  en underbart solig dag så tar vi nu kväll, imorgon är en ny dag, en ny dag närmre att få svar.

Men man kan inget annat än att hoppas. *You Know..