negativ...

Börjar känna att det är nog med negativa inlägg, eller de är väl inte negativa men finns inget positivt i dem heller. Så kanske bara neutrala?

 

Lagom trött på att sakna motivation, eller känner mig bara allmänt trött. Men är nog att det varit så mycket på sistone. Allt från magsjuka, influensaliknande förkylning som inte har lust att ge med sig 100% samt att vi åter är i Sverige. Men denna gång är det för att fixa det som är kvar att fixas. Sådant vi har skjutit på . Eller rättare sagt förra året var det ingen riktig marknad. Men är det de i år? Nu har vi bestämt att inga hyresgäster så det måste vara marknad. Punkt på det…

I övrigt, lillan har börjat komma till rätta, hon är tyvärr extremt känslig för omställningar som nytt boende. Om det är så som hotell eller lägenhet så spelar det ingen roll, hon gillar ha det som hon brukar. Däremot är det inga problem i världen att hon träffar nya människor. Eller lämnas på dagis. Osv. men just att hemma ska va som det alltid varit.

Och även det medför att man själv inte är på topp. Får man inte sova som vanligt, eller hinna äta som vanligt så stör det min vardag extremt mycket. Men men, snart är vi tillbaka i vardagen.

Ser fram emot att träffa hästarna ialla fall. Ska bli kul o se hur Kossan utvecklats. Sirocco med men främst Kossan som i vår fyller 3 år. Det händer så mycket just denna tid på året.  De ändras så fort..

 
Kossan i november 2013