solen skiner!

God morgon voffeldagen, hoppas du inte blir allt för ledsen. Men hade tänkt skippa dig helt idag. Inte för att jag inte tycker om dig eller så, men mest för att grädden är så förba**at dyr här. Samt att jag faktiskt inte har någon större lust att köpa ett voffeljärn bara för att du ska bli glad, men främst för det förstnämda....

Jag hoppas du kan ha överseende med detta, så får jag återkomma en annan dag. Dock är det då troligast inte din dag, men vi kan ses ändå. Känns det okej?

 

God morgon. Vi har haft sådan där tänder är på väg natt. Har börjat känna igen dem nu, efter att dottern fått 5 tänder dvs. tänder och gubbens tänder kom för minst 100 år sedan. *så vi känner oss idag.. . Natten har bestått av feber och allmänt bökande samt att inte kunna få ro. *ingen av oss. Jag i alla fall får tacka alvedonen för sovmorgonen jag och Elly fick.  

Nu ska vi fånga** denna dag, eller traska oss igenom den åtminstone… hehe solen skiner!!

Ja man tackar...

Vaknade med huvudvärk, helt slut i kroppen. Ja man tackar.. Är det min tur nu att bli sjuk? Precis lagom till att Elly någorlunda piggnat på sig. Men varför inte?

Måste sätta mig och sortera i bloggen, borde göra designen med…

Men får bli en dag med inspiration och motivation. Nu känns det bara som man väntar på en ny dag.

 

ställa om sig, och nya tag

Det här med förkylningar börjar gå mig på nerverna. Eller? Ja lagom trött är man på det, är det inte snuva, magsjuka, influensa, halsfluss eller något annat som ger ens barn feber och allmänt gnälligt tillstånd så är de det andra… Nu får man väl se det såhär, är de små barnen sjuka ofta så blir de i regel friskare som vuxna. Men vad vet man i denna värld, finns väl 100-tals olika virus, som gladligen hälsar på. Nej kunde ha varit värre,  peppar peppar…

 

Ne positivt solen skiner, över 5 grader varmt. * Lyckliga oss.

I övrigt, de som inte vet det så sitter vi nu i Oslo en vända. Denna vända beror självklart på gården som inte behagar att byta ägare. Och som alla vet är gårdar inte gratis och speciellt kostsamma är de när man inte bor i dem, eller nyttjar dem. Så den inkomst vi har i övrigt täcker inte den utgift gården tillkommer med.

Men vi håller självklart tummarna för att den vid nästa visning finner en ny inneboende. Som vill vårda, pyssla om och skämma bort den. *Stackars lilla gård som ensam där står.

Och för vår del så hoppas vi det går fort, för vi saknar vårt riktiga liv i Maierato… Men som en sa: Vem har sagt att det ska va enkelt?.. Nej varför skulle livet vara det, men kan kan inte sticka under stolen med att livet är rätt händelserikt. Vi borde ju inte tröttna på det i alla fall. *suck*

I övrigt så är jag rätt så dålig på att ens uppdatera bloggen, just denna vecka har det varit mycket med att förflytta sig, orka ställa om sig och ta nya tag. Eller känns som det har varit så sen vi lämnade Italien. Men vem ska klaga. Djuren har det bra, och vi med. Trots omständigheter.

Nu bara se framåt. Våren är i intågande och det är alltid något…