ställa om sig, och nya tag

Det här med förkylningar börjar gå mig på nerverna. Eller? Ja lagom trött är man på det, är det inte snuva, magsjuka, influensa, halsfluss eller något annat som ger ens barn feber och allmänt gnälligt tillstånd så är de det andra… Nu får man väl se det såhär, är de små barnen sjuka ofta så blir de i regel friskare som vuxna. Men vad vet man i denna värld, finns väl 100-tals olika virus, som gladligen hälsar på. Nej kunde ha varit värre,  peppar peppar…

 

Ne positivt solen skiner, över 5 grader varmt. * Lyckliga oss.

I övrigt, de som inte vet det så sitter vi nu i Oslo en vända. Denna vända beror självklart på gården som inte behagar att byta ägare. Och som alla vet är gårdar inte gratis och speciellt kostsamma är de när man inte bor i dem, eller nyttjar dem. Så den inkomst vi har i övrigt täcker inte den utgift gården tillkommer med.

Men vi håller självklart tummarna för att den vid nästa visning finner en ny inneboende. Som vill vårda, pyssla om och skämma bort den. *Stackars lilla gård som ensam där står.

Och för vår del så hoppas vi det går fort, för vi saknar vårt riktiga liv i Maierato… Men som en sa: Vem har sagt att det ska va enkelt?.. Nej varför skulle livet vara det, men kan kan inte sticka under stolen med att livet är rätt händelserikt. Vi borde ju inte tröttna på det i alla fall. *suck*

I övrigt så är jag rätt så dålig på att ens uppdatera bloggen, just denna vecka har det varit mycket med att förflytta sig, orka ställa om sig och ta nya tag. Eller känns som det har varit så sen vi lämnade Italien. Men vem ska klaga. Djuren har det bra, och vi med. Trots omständigheter.

Nu bara se framåt. Våren är i intågande och det är alltid något…

 

 
#1 - - Pauline:

Ucsh vad drygt det måste kännas, hoppas det löser sig snart!

Svar: Jadu, det är det. Men efter regn kommer solsken. Eller hur?
Johanna Karlsson