Allt på plats?

Efter en lång dag är väl allt på plats,

Eller?

 

Kossan blev aldrig besiktad, utan det blev en dag med lastträning, samt urlastningsträning.

 

*Eftersom den lilla gråa ponnyn *som under dagen har varit extremt billig, bara stod o skrek i stallet så störde det lastningen.

Kossan var på g in i släpet tills det att den där gratisponnyn började. Kossan själv brydde sig inte nämnvärt, men det störde. Speciellt när grannens småponnyer inte var sena på att besvara gnäggandet.

 

*Suck, Efter över 1 timmes testande kändes det som att jag skiter helt i detta. Hästen som aldrig varit svår var nu grinig som en gammal åsna. Men eftersom det förra gången blivit lite traumatiskt då hon skulle backa ut så satt väl det kvar i huvudet.

 

Men sen kom jag på det. Lösningen, och vips så var hästen på släpet *och den lilla gråa ponnyn som va gratis under tiden, hade äntligen minskat ner skrikandet…

Sen skulle Kossan backa med. *nu kom väl problemet, eftersom jag under alla år haft fronturlastning så blev detta till något nytt. Hade hon kunnat krypa ner för rampen så hade hon gjort det.

Detta medföljde att vi nu fått ringa och berätta att vi inte kom. Och vi sedan fortsatt lastträning istället.

4de gången hon gick på, så tog det inte ens 5 minuter.

Och efter att ha pratat med den blivande ägaren, så bestämde vi oss för att vi kör hem henne dit. Och vi får ta dit en veterinär kommande dagar.

Inga problem att köra henne. Stod som ett ljus *lilla hästen som aldrig åkt själv heller*

Och väl framme, backade hon ut som hon skulle *om annat väldigt försiktigt. Men hon backade ut.

 

Så nu är papper skrivna, veterinär är bestämd, men ej dag o ej tid. Men det tar vi nästa vecka.

Till helgen ska jag komma ut till Kossan och hjälpa till att lastträna henne.

Det va så underbart att se Kossan i sin nya box, då hon och Apollo betedde sig som om de känt och stått bredvid varandra hela livet *var över 1,5 år sedan de stod intill varandra. Men kändes som igår. . .

Känns superbra, trots att  det är sorligt att sälja och lämna sin fina häst, som jag väntat på. Men man ska kunna förvalta materialet, och vi väntar nu barn nummer två, flytt mm mm. Så… Livet ändras sig. Men Nu får vi se hur framtiden visar sig. Hur besiktning går osv osv. men det löser vi allt eftersom.