Info

Jag är ingen direkt måndagsmänniska, bortsett från att söndagen är en lam dag så halkar nog måndagen tätt inpå det…

Egentligen hade man nog hunnit hur mycket som helst idag, efter en riktigt god natts sömn då Elly sov 15 timmar *hon laddar bara batterierna, och lilleman har sovit 4,5 timmar i sträck och bara varit vaken en gång under natten *detta i sig är rena vardagslyxet.

Efter den goda nattens sömn så drog vi oss upp mot gården. Underbart härligt väder runt 25+ i solen. Så passade jag på att rida lite, skönt efter ett par dagars ledighet från att rida. Men det hade gjort Brunello gott och han var på. Han skall nu börja joggas igång inför den kommande säsongen.

 

Sen blev det inte mer, eftersom jag fortfarande har graviditetshjärna, och denna bara går på sparlåga vissa stunder så glömde jag hälften av allt som man behöver ha med sig, när man har två små barn och allt till sig själv.. Inte ens hälften kom med. Så energin rann av mig, och det var bara att rulla hemåt. Ioförsig går det ingen nöd på de andra hästarna då de vandrar så otroligt mycket varje dag. Men ändå.

Vi har länge letat sadlar, inte har vi direkt hittat det vi söker, men nu hittade vi en ponnysadel som förhoppningsvis skall bli bra. Så passade på att beställa den, men eftersom vi behöver stigläder som passar så får vi vänta någon vecka innan den anländer. Då Stiglädrena var beställningsvara hos företaget. 

 

Sirocco åker från Bologna idag, eftersom transportören har varit i Verona på de stora hästtävlingarna så plockar han upp henne på vägen ner igen. Sen får vi se om hon anländer i natt, eller imorgon. Allt hänger på hur rutten ser ut.

 

Det är mycket nu som händer, idag kom dräneringsmattan till huset, samt grovgruset som skall ligga i botten. Nu väntar vi på plaströren för att leda bort regnvattnet. Eftersom vi har lerjord här, är detta ett av de viktigaste som måste göras.

Sedan är det planeringen för nästkommande säsong som är i full gång. Blir mycket nu…