Väderleken

Det är inte alltid man kan lite på väderleken, de förespråkade regn idag med Och oj, blev sol o varmt. *så tråkigt för oss…

Som sagt sol och t-shirt väder. Så varför klaga.

 

Kom upp till gården och möts av en total öppen planlösning,* i detta skede är allt invändigt som ska demoleras nu som bortblåst. Nästa steg blir terrassen, där plattorna? Skall bort och den skall utökas en bit till och en ny pelare skall byggas.

Så nästa vecka blir det stressigt? Det skall kollas ut tak, bestämma byggherre samt skall jag och Anni se om vi hittar lite blommor till gården. *man får göra det man själv kan helt enkelt, eller tar vi spaden och gräver upp några? 

 

Dagen har som sagt spenderats uppe på gården och hos våra grannar. Då grannens pojkar har lekt med Maggan,* att hundar tycker om att vara med och leka hör inte till vanligheten här. Inte heller att de är bolltokiga. De höll på i en timme, tills Maggan dödade bollen, tur var nog det för annars hade nog hon själv fått ny plats tre meter under jord.

I o med allt som händer så missade Elly sin middagsvila, hon somnade gott i sin bilstol *kl 16.30 på väg ner till Pizzo igen. Efter ärendena som gjordes så sov hon riktigt djupt när vi kom tillbaka till lägenheten.  Väl inne igen så bad hon om att åter igen få gå och lägga sig *vilken normal unge gör det? Så har idag nattades hon redan vid 17.30 se om man får tillbaka det imorgon bitti, eller om hon passar på att ta igen förlorad sömn?