Kan väl se det som öppen planlösning? minimalistiskt? katastrofområde?

En vän sa: Rom byggdes inte på en dag… Nehe?? Säger du det?? Det kan väl inte ha och göra med att rom ligger i Italien?

 

Byggnadställningarna har nu kommit upp, 2015 vem kunde ana det? Ne nu är jag lite väl sarkastisk här, men vi är glada att det nu är liv på gården, att något händer. Sen får vi se i vilken takt, om det blir en, två takt eller 4 takt. Det får tiden avvisa..

 
Kan väl se det som öppen planlösning? minimalistiskt? katastrofområde? Blivande drömboende!!
 


 

Återblick!

För snart två veckor sedan så valda vi att ”kastrera om” en av hästarna. En mycket trevlig individ men med ostabilt humör, som gått upp och ner som det gör på kärringar. Hade han varit ett sto hade det haft sin förklaring men nu så tillhör han det andra könet så. Ett litet problem där.. Eftersom han visade ostabilt humör i ridningen och även i flocken. ”Historien om det är att 4 veckor tidigare då allt egentligen startade så  hittade vi honom i hagen, liggandes med en enorm smärta. Kan säga att han dagen innan var kastrerad. För att sedan (när jag fått upp honom dvs) så var han ”inte kastrerad”  hmm.. tog ut veterinären, visade och vist var det något som nu fanns mellan bakbenen, något som ej borde finnas då han ”är/var/skulle vara/påstådd kastrerad” Vi valde att avvakta.

Men så nu ”fortfarande ca 2 veckor sedan” valde vi att ta ut veterinären igen för att ta tag i problemet.

Denna gång blev det en liten operation, för att bekräfta att något ej stämde. Efter att ha letat och hittat något. Som veterinär först ej va helt säker på vad det var, innan han skar i det dvs. Så kunde vi någon minut senare konstatera att här finns en bitestikel, och den stör. Bort med den… Så som med åskådarna som en och en försvann bort och in i huset. Ångest eller Sympati smärta?

Så idag har vi en helt fantastisk individ en det som är, sådär mysig som han var de där bra dagarna när testosteronet inte var i topp…